RAHSIA  PENAWAR KANSER BERASASKAN GRAVIOLA
(DURIAN BELANDA) & SABAH SNAKE GRASS (BELALAI
GAJAH) MENYELAMATKAN MANGSA KANSER

Click here to edit subtitle

KENAPA PEKEJ MINUMAN INI AMAT DISYORKAN UNTUK ANDA?

Kerana kesan duiran belanda dan 3 bahan asli lain amat efektif untuk memecah dan menghancurkan sel kanser. Ia tidak dikategorikan sebagai ubat  kerana kajian ketasnya mendapati amalan meminumnya sebagi food suplimen dapat merwat dan mencegah penyakit barah TANPA campuran drug. Testimoni yang diterima amat meyakinkan bahawa rawatan alternatif yang disediakan ini amat berkesan bagi semua jenis sel kenser.
 Untuk rawatan,pada tahap yang serious,  kami  sukan mencadangkan SET 4 produk  dibawah  ini diminum mengikut  aturan yang diberikan ;-

  • BROMILIN
  • B17 NITRILOSIDE
  • SABAH SNAKE GRASS
  • GRAVIOLA 

Untuk pencegahan atau ketumbuhan, kebiasaannya, dua atau tiga produk utama sepert graviolla atau SSG adalah memadai.  Namun ada bekas pesakit kanser yang terus mengamalkan semua produk untuk kecergasan dan kesihatan tubuh.

Tahukah tuan, bagaimana agen-agen dalam bahan-bahan tersebut bertindak?

1. B17 (Nitrilosides/Laetrile/Amygdalin)- ekstrak biji aprikot - agen pembunuh sel-sel kanser
2. Bromiline - ekstrak buah nenas - agen pemecah dinding sel kanser untuk membantu B17 bertindak lebih efektif mengecil dan menghapus kesan bengkak *tumor)
3. Graviola - ekstrak buah durian belanda - agen kemoterapi semulajadi, 10000 kali lebih kuat daripada dadah kemoterapi
4. Sabah Snake Grass - ekstrak daun belalai gajah, bertindak pembunuh sel2 kanser

KESAN PEMUSNAH SEL KANSER YANG AMAT EFISYEN!!!


Apakah kelebihan Rumput Belalai Gajah (sabah Snake Grass (SSG))

Kebaikan dan kelebihan SSG sebagai penawar kanser sebenarnya di ketahui setelah salah seorang kerabat di Raja Thailand sembuh secara misteri akibat mengamalkan jus SSG ( Jus ssg di campur dengan beberapa bahan lain .. Antaranya Jus Apple dan Jus Lemon menjadi bahan yang paling popular. Salah satu teknik rawatan SSG therapy ini, jus SSG ini di minum setiap 4 , hasil dari pengalaman saya hampir 80% pesakit yang mengamalkanya therapi ini  kesakitan dan denyutan pada ogan yang terkena kanser tersebut lenyap hanya 24 jam mengamalkanya. SSG sangat bekesan sebagai agen menahan sakit.

Kanser yang ganas membengkak dan benanah insyaallah pulih dalam jangka masa 2 hingga 3 mingggu. Melihat keberkesananya sebagai agen Anti kanser, kami menggunakan teknik "EXTRACT POWDER" Sebagai nilai tambah... hasilnya jauh lebih bekesan dari pada penggunaan secara Tradisional. 


Kanser prostad dan kanser usus sangat-sangat di galakan mengamalkan Extract Sabah Snake Grass ini. Hasil dari pengalaman pesakit yang sembuh 100% dari penyakit maut ini ada sebilangan mereka yang berjiwa murni dan luhur mereka mengambil benih dari ladang kami dan menanamnya di perkarangan rumah mereka , mereka berkongsi kebaikan SSG ini bersama-sama pesakit lain secara percuma.


Vitamin B17

Terdapat banyak cara yang anda boleh gunakan untuk melawan kanser. Salah satu ialah dengan cara membina sistem imun supaya ia menjadi sangat kuat dan dapat melindungi anda dari kanser. Satu lagi adalah menggunakansupplement with antioxidants yang dapat melawan carcinogens dalam badan anda.Bagaimanapun, B17 menggunakan cara yang sangat unik. Yaitu secara langsung menyerang sel kanser ( directly attacks cancer cells). Maka hasilnya jauh lebih baik dari cara yang telah saya sebut di atas. Makanan yang tergolong dalam kumpulan nitrilosides ini mengandungi Vitamin B17 yang sangat tinggi dan bekerja dengan cara yang telah saya jelaskan di atas.
B17 nitrilosides Food merupakan sebuah pilihan untuk anda yang mengidap penyakit kanser tidak kita tahap mana anda berada samaada 1,2,3 atau 4 B17 nitrilosides Food dapat membunuh sel kanser yang berada dan menyerang tubuh badan anda.

Bromilien
Bromelain adalah satu enzim iaitu dikeluarkan daripada batang dan buah nanas. Ia adalah digunakan bagi membantu mengurangkan keradangan dalam badan, mempercepatkan penyembuhan luka-luka dan lebam-lebam, dan membantu dalam penghadaman protein-protein. Kajian menunjukkan ia membantu untuk melawan penyakit kardiovaskular dan kanser.

Bromelain adalah diterima dengan meluas sebagai satu rawatan berkesan untuk sakit dan bengkak disebabkan secara cedera (termasuk kecederaan sukan-sukan, pembedahan, dan jangkitan). Banyak kajian telah berkali-kali menunjukkan bromelain berupaya membantu badan pulih daripada kecederaan dengan lebih cepat, boleh mencegah pengumpulan fibrin dan bahan-bahan menghasut yang kuat, ibarat leukotrienes. Panel Pakar Jerman  telah meluluskan bromelain untuk rawatan bengkak dan kecederaan olahraga, dan mengesyorkan satu dos 80 untuk 120 miligram dua untuk tiga kali sehari.
Apabila digabungkan dengan antibiotik, bromelain boleh juga membantu mengurangkan keradangan yang menemani sinusitis. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa bromelain adalah baik untuk penurunan bengkak payu dara dan meningkatkan khadar pernafasan.
Pertanyaan atau  tempahan boleh diajukan terus kepada Hadzir di 0133578127 atau tempahan online melaui email kepada [email protected]